Budapest, X.kerület
Budapest 1102, Köbanyai ut 45 

Ingatlan adatai
Irányár: 175 000 Ft/hó
Típus: lakás (újépítésű)
Kategória: kiadó
Alapterület: 151 m2
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Állapota: új
Szobák száma: 4
Építés éve: 2010
Szintek száma: 4
Részletes leírás
Bérleti ajánlat
A Budapest 1102, X.Kerület, köbanyai ut 45. szám alatti lakóparkban azonnali használatbavétellel 4’új, kiváló penthouse lakás, négy társasház 4-dik emeleten kiadó.
A lokások 110 m² területück 170 m² es tetöterasszal.
A lakások alaprajzát és leirását az elsö érdeklödés alkalmával át tudjuk önöknek nyújtani, további kérdéseikre az interneten a
www.erosphere.org
alatt tudunk válaszolni. A házak magántulajdonban vannak es jutalék nelkül berelhetök
Tóth Andrásnál Tel.: 06-70-6115069 (magyar/német/angol) nye lveket beszél es
Jancso-Lengyel Rozsánál a 06-30-3975707 telefonszámon aki magyar nyelvü üzletkötönk.
A „Gated Community“ tervezete, alapgondolata
A budapesti Népliget közvetlen közelében a „Gated Community“ területen 17 lakoépületben 432 kényelmes lakás találhato 38-tol 109 m² es lakterülettel. A négyemeletes épületek harmonikus beosztásukkal, a körülöttük elterülö zöldövezettel, szökökuttal, játszoterrel es pihenöhéllyel nyugodt, falusi hatású struktúrat alkotnak. A lakóparkot fal határolja el a külvilágtól. A jármüvek és gyalogosok közlekedését a kapus által ellenörzött automata kapuk es sorompók szabályozzak. A lakópark egyetlen utcára nézö frontját egy házsor választja el a külvilágtól.

A lakóépületek központi fütéssel vannak ellátva, van lift, riasztó berendezés légkondicionaló, felszerelt konyha, majdnem minden lakasnák van erkélye vagy terasza. A lakásokhoz tartozik tovabbá garázs vagy parkolóhely.
A tervezéskor elsödleges szempont volt, hogy a nyüzsgö metropolisz, Budapest közepén a családok eldugottan, nyugodt környezetben, harmonikus otthonban, kutúrált körösségben élhessenek. Ezt biztositja a professzionális on-site vagyonkezeles, az ör-es karbantartó személyzet a takaritók, az épületgépész és az ápolt parkok.
A belsö utak mind ki vannak téglázva, különösen vonzóak a kivilágitott kerti utak. Az örökzöld pázsitot külön automata öntözöberenderdezés öntözi, mely egy 100m mély külön kútból kapja vizét.
A lakópark szomszédságában egy nagy egészségügyi központ épül. A lakópark lakói itt nemsókare a kiterjedt szépség és wellness szolgáltatásokat vehenek igénybe. A lakópark jól kapcsolódik a tömegközlekedési hálózatba, infrastruktúrába. Elötte található a 28-as és 62-es villamos, valamint a 9-es busz megállója.
A távolságibusz pályaudvar csak négy megállora van a lakóparktól. Személygépkocsival 5 perc a központig. A lakópark közvetlen közelében nem találhatok uzeletek szolgáltatások intézmények és bevásárlóközpont.


A lakópark park a parkban.
A Népliget mellet helyezkedik el, a Népliget pedig része az 1860-ban kialakitott nyilvanos pihenökörzetnek. Ez a terület Budapest “zöld tüdeje“ 112 ha területtel egy angol természetes park szobrokkal és emlékmüvekkel szegélyezett sétautakkal 112 ha területen. Országos jelentöségü a magyar asztrologusok számára a közeli planetárium ahol a 23 m csöátméröjü kupola alatt, érdeklödök számára szinvonalas ismeretterjesztö programokat más kultúrális rendezvényenyeket is tartanak. A Népkertben található továbbá az „FTC-Sportpálya“, teniszpályák, kerékpárút-hálózat, télen pedig a dombokon sok a szánkózó.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 170 m2
Felszereltség: üres
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák:  
riasztó, étkező, kaputelefon, amerikai konyha, beépített konyhabútor, vízórás, garázs, terasz, parkettás, klíma, kert, lift, erkély, egyedi fűtés, összközműves, tégla
Hirdető adatai
Hirdető neve: Johann Seidl
Hirdető telefonszáma: 06 70 6115069